Mitä toivoisit? - Superarkea

Anna Perho 23.09.2015 | Sanat

Lue lisää

Suutarin lapsi jäi rysän päältä kiinni - Superarkea

Anna Perho 16.09.2015


Kuluva golf-kausi on ollut osaltani farssi. Tulokset ovat velloneet jossain huonon ja tosi huonon välissä. Ajauduin pisteeseen, jossa pelkkä kentälle meneminen alkoi pelottaa. Tiesin meneväni sinne epäonnistumaan. Pienimmätkin virheet toimivat todisteina yksinkertaisesta huonoudestani, ja pelko söi ilon hyvistäkin hetkistä. 

Lue lisää

Äidistä hakkeriksi - Superarkea

Anna Perho 09.09.2015

Hakkeroi parempi arki

Törmäsin netissä äärimmäisen kiehtovaan ilmiöön, biohakkerointiin.

Termi on vielä suurelle yleisölle tuntematon, mutta yritän maallikon taidoillani selittää lyhyesti mistä on kysymys: kun tiede kehittyy ja oppii tuntemaan ihmisen biologiaa yhä pienempiä yksityiskohtia myöden, myös keinot vaikuttaa omaan hyvinvointiin täsmentyvät.

Lue lisää

Kiireentappoase - Superarkea

Anna Perho 09.09.2015

Kiireentappoase

Kun kaksi ihmistä tapaa, useimmiten jo ensimmäisen minuutin aikana jompikumpi mainitsee jotain kiireestä. Keskustelu jatkuu yleiseen voivotteluun, jonka päätteeksi todetaan, että ”voi voi, nykyisin kaikilla on kyllä tosi kiire.”

Lue lisää

Parempi arki kuuluu kaikille - Superarkea

Anna Perho 08.09.2015

#Kaikkien aikojen syksy

Kuluneena kesänä sosiaalisessa mediassa vilahteli usein hashtag #kaikkienaikojenkesä. Mutta miksi lopettaa tähän? Miksei tämä syksy voisi olla #kaikkienaikojensyksy? Keräsin tähän viisi ajatusta, joita soveltamalla saat syksyysi potkua.

Lue lisää